’’διΑΡΤοπικό Φεστιβάλ Εθελοντισμού’ 23 έως 25 Οκτώβρη!

3ήμερο εκδηλώσεων στη Κρανέα Ελασσόνας
Οι Artivistas, οι δημιουργοί του Φεστιβάλ δωρεάς τροφίμων ’’Ο Άη Βασίλης Άργησε Μια Μέρα’’, του #ΑςΜιλήσουμε, του #WorkItHappen και άλλων εθελοντικών δράσεων, σχεδιάζουν το επόμενο event του Φθινοπώρου και επιστρέφουν στο ορεινό χωριό της Κρανέας Ελασσόνας, με τη στήριξη του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου (Μ.Ε.Σ.Κ.Ε), της Κοινότητας και του Δήμου Ελασσόνας.
Σκοπός η ενίσχυση του τουρισμού, η προσέλκυση νέων στο τόπο, η προβολή της ελληνικής ζωής, των τοπικών τοπίων, η γνωριμία με τη παράδοση της περιοχής αλλά και η τόνωση των σχέσεων μεταξύ των κατοίκων και ξένων επισκεπτών μέσα από τα στοιχεία της μουσικής, του θεάτρου και του χορού.
Το πρόγραμμα εκδηλώσεων θα έχει ως εξής:

Παρασκευή 23.10.2015

Αφιέρωμα στις μικρού μήκους του Μιχάλη Φελάνη
Κτήριο ΜΕΣΚΕ


Stand Up Comedy by Άκυς Μητσιούλης
Κτήριο ΜΕΣΚΕ




Σάββατο 24.10.2015

Θέατρο Σκιών NAMASTE
‘’Ο Καραγκιόζης και το μαγεμένο δεντρί’’
Κτήριο ΜΕΣΚΕ


DJ pARTie
Κίων




Κυριακή 25.10.2015

Ζωντανή μουσική και τραγούδι
Κτήριο ΜΕΣΚΕ









Αναλυτική Παρουσίαση:
- Τη Παρασκευή 23 Οκτώβρη 2015, στο κτήριο του Μ.Ε.Σ.Κ.Ε θα μετατραπεί σε κινηματογράφο και θα προβληθούν οι ταινίες μικρού μήκους του βραβευμένου σκηνοθέτη Μιχάλη Φελάνη! Την ίδια μέρα και μετά τη λήξη του θεατρικού, ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και ραδιοφωνικός παραγωγός, Άκυς Μητσιούλης και η ομάδα του θα χαρίσουν χαμόγελα και θα πειράξουν το κοινό με ένα πρόγραμμα Stand Up Comedy!

-Το Σάββατο 24 Οκτώβρη 2015, ο Μ.Ε.Σ.Κ.Ε και οι ΑRTivistas καλωσορίζουν το θέατρο σκιών NAMASTE και ετοιμάζονται για ένα ευχάριστο απόγευμα για κοινό  όλων των ηλικιών!
Αργά το βράδυ, θα λάβει μέρος το μεγαλύτερο Πάρτυ event. Οι ARTivistas βάζουν τη πινελιά τους και προσθέτουν το θέμα στο βράδυ. Μουσικές εκπλήξεις από τους  DJ Alex Balog  και Κώστα Μελιτζανή, οι οποίοι καλούν τη non stop διασκέδαση μέχρι πρωίας στο ’’Κίων’’!

-Τη Κυριακή 25 Οκτώβρη 2015, μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ζωντανή μουσική και τραγούδι.
-Καθ’όλη τη διάρκεια διεξαγωγής το λαογραφικό μουσείο και πρόσωπα που αγαπούν και γνωρίζουν τις παραδόσεις και ιστορίες, θα μας ξεναγήσουν στα ήθη και έθιμα του χωριού .